Praha.cz

 
ForBikes 2014 - veletrh cyklistiky a všeho, co k ní patří. 28. - 30.3.2014
Čtvrtek, 20. březen 2014 23:44
1403ForBikesLogo.jpg

Poslední březnový víkend bude na výstavišti v Letňanech patřit sportu - konkrétně cyklistice. Od pátku 28. března do neděle 30. března 2014 na výstavišti PVA EXPO Praha si můžete prohlédnout nové trendy pro jízdu na kole v přírodě i ve městě.


MTB, crossová a trekingová kola, silniční a fitnessová kola, freestyle, BMX a trialová kola, elektrokola, koloběžky, dětská kola, kola upravená speciálně pro handicapované osoby nebo třeba historické velocipedy. Součástí veletrhu jsou samozřejmě i doplňky ke kolům - helmy, brýle, dresy a cyklistické kalhoty, obuv i funkční spodní prádlo.

Pokud si chcete svoje kolo vylepšit, určitě navštivte ty vystavovatele, kteří mají ve své nabídce komponenty jako jsou rámy a vidlice, řídítka, představce, sedlovky a sedla, brzdy, pláště, osvětlení, cyklokomputery, nosiče, brašny a další komponenty.

Jestli uvažujete o tom, zda si pořídit ke kolu vozík, abyste mohli vozit děti (nebo psa), případně jak dobře zabezečit svoje kolo před zloději, určitě veletrh navštivte, inspirace tam čeká i na vás.

Součástí veletrhu jsou i informace o cykloturustice, dovolených, cyklodopravě nebo třeba nejrůznějších cyklistických závodech. Představí se i hotely, penziony a kempy poskytující turistické služby cyklistům.

Součástí veletrhu je i doprovodný program, který bude plný exhibicí, závodů v různých disciplínách, testování kol, rozhovorů, autogramiád i televizních spotů z nejrůznějších cyklistických akcí u nás i v zahraničí

Je sympatické, že děti do 12 let mají na výstavu vstup zdarma.

Více informací o veletrhi a doprovodných akcí najdete zde: http://www.forbikes.cz/

(zem)